Lejon Kemi

Är ni intresserade av att lansera effektiva och miljövänliga kemisk-tekniska produkter under eget varumärke så kan vi erbjuda kompletta produktlösningar inom en rad olika produktområden som omfattar det mesta från idé till tillverkning och leveranser till era kunder.

Vi har spjutspetskunnande och 25 års dokumenterad erfarenhet av produktutveckling, tillverkning och försäljning av egna varumärkesprodukter till stora dagligvaruhandelskedjor, fackhandelskedjor och till mindre säljbolag.

Vårt kunnande och vår erfarenhet gör att vi tillsammans med specialister inom en rad olika områden som ingår i vårt nätverk snabbt och säkert kan utveckla produkter efter era önskemål och behov eller ge idéer och förslag på vad som kan göras. Vi hjälper till med kravspecifikationer, projektstyrning, framtagning av prover, funktionstester, lagringsstabilitetstester, riskanalyser, framtagning av förslag till etikettexter, produktbladstexter, säljargument, säkerhetsdatablad, registrering av produkter hos berörda myndigheter, ansökningar för miljömärkning, kvalitetssäkrad tillverkning m.m.

Vi gör allt detta för att göra det så enkelt som möjligt för er som vår kund att komma igång med försäljning av egna varumärkesprodukter. Vår kompetens, långa erfarenhet och mångåriga verksamhet inom vitt skilda branscher gör att vi kan ta fram kemisk-tekniska produkter för:

 • Avfettning och rengöring inom industri och verkstäder (Brett sortiment)
 • Fordonsrengöring (Produkter för ut- och invändig rengöring)
 • Båtrengöring (5 olika produkter bl.a. ny typ av gelcoat cleaner)
 • Klotterborttagning och klotterskydd (Ny generation produkter)
 • Personlig hygien (Handrengöringsmedel, duschtvålar och hudlotion)
 • Barnhygien (Schampo, duschtvål, badskum, lotion, olja och barnsalva)
 • Skönhetsvård (unikt snabbverkande luktlöst nagellackborttagningsmedel)
 • Tvätt (Pulverormiga som flytande tvättmedel för vittvätt, kulörtvätt och overalltvätt)
 • Disk (Handdiskmedel och olika typer av maskindiskmedel samt sköljmedel)
 • Lokalvård (Allrent, grovrent, industrirent, sanitetsrent, kalkbort m.fl. produkter)
 • Speciella applikationer (Produkter utvecklade för att lösa kundspecifika problem inom t.ex. industri, verkstäder, sjukvård, räddningstjänster, sjöfart, jordbruk m.m.)

Vi kan leverera både flytande och pulverformiga produkter samt krämformiga produkter i allt från små privatkonsumentförpackningar till fat och 1000-liters containers för yrkesmässig användning.
Produktionsanläggningarna har god kapacitet och hög flexibilitet vilket möjliggör även tillverkning av kortare produktserier.

Produktblad 

 

Utveckling och tillverkning av effektiva miljöanpassade kemisk-tekniska produkter för industri och privatkonsumentbruk sedan 1988.

Copyright 2014 - 2017, Lejon Kemi AB

Kundkontakt: tel. 076-827 00 96