Lejon Kemi

Lejon Kemi är ett svenskt företag som specialiserat sig på utveckling och tillverkning av effektiva, dryga och höggradigt miljöanpassade kemisk-tekniska produkter. Vår verksamhet bygger på att du som kund ska kunna få ett utmärkt resultat – snabbt, enkelt, säkert till en låg kostnad och med minimal miljöbelastning.

Produkter
I vårt sortiment finns avfettnings- och rengöringsmedel för användning inom industri och verkstäder och för tvätt av lastbilar, bussar, traktorer, lastmaskiner, truckar, järnvägsvagnar, personbilar och andra fordon. Vi har även ett flertal specialprodukter utvecklade för de rengöringsbehov som finns inom brandkårer t.ex. för tvätt av andningsapparater, skyddskläder, fordon, verktyg och lokaler. Våra automatiska doserings- och skumpåläggningsutrustningar av hög kvalitet möjliggör enklare, säkrare och effektivare användning av våra avfettnings- och rengöringsmedel. För dig som kund betyder detta bättre arbetsmiljön och minskade kostnader samtidigt som du bidrar till att minska miljöbelastningen. I produktsortimentet finns också produkter för personlig hygien som t.ex. handrengöringsmedel och duschtvålar av hög kvalitet.

Utveckling
Vi har egen kvalificerad produktutvecklingskompetens och ett brett väletablerat nätverk med specialister inom olika områden samt över 30 års erfarenhet av både utveckling och tillverkning av miljöanpassade kemisk-tekniska produkter. Våra produkter bygger på de senaste råvarorna, den nyaste tekniken, omfattande tester och lång praktisk erfarenhet.

Tillverkning
Tillverkningen av våra produkter sker i tre fabriker med hög flexibilitet och god kapacitet. Vi kan tillverka och förpacka både flytande och pulverformiga produkter från små konsumentförpackningar till fat, containrar och bulk. Flexibiliteten möjliggör även tillverkning av korta produktserier efter kundspecifika önskemål. Vi kan även åta oss produktutvecklingsuppdrag från idé till tillverkning, lagerhållning och utleveranser av färdiga produkter från t.ex. kunder som vill ha sina egna varumärkesprodukter.

Läs mer...

 

Utveckling och tillverkning av effektiva miljöanpassade kemisk-tekniska produkter för industri och privatkonsumentbruk sedan 1988.

Copyright 2014 - 2017, Lejon Kemi AB

Kundkontakt: tel. 076-827 00 96